Qendër e programit FamilySearch

Tarawa Kiribati FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KI_Tarawa@familyhistorymail.org
Korobu Rd
Teaoraereke
Nanikai, Pacific Islands
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T, W, F 10am-5pm; Mon, Thurs, Sat

Shërbimet

  • Spoken Languages: Gilbertese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.