Qendër e programit FamilySearch

Okamachi Japan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

JP_OsakaNorth@familyhistorymail.org
1 Chome-12-3 Okamachikita
Toyonaka, Osaka 561-0884
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sat 10am-12pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Japanese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.