Qendër e programit FamilySearch

Valdarno Italy FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IT_Valdarno@familyhistorymail.org
Via Spartaco Lavagnini, 122
San Giovanni Valdarno, Arezzo 52027
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Serve le province di AREZZO, SIENA e GROSSETO. Solo su appuntamento tel. +39 338 8717135 e-mail IT_Valdarno@familyhistorymail.org;

Shërbimet

  • Spoken Languages: Italian

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.