Qendër e programit FamilySearch

Merate Italy FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IT_Merate@familyhistorymail.org
Via Statale 11/1
Merate, Lecco 23807
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Italiano

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.