Qendër e programit FamilySearch

Dublin Ireland FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IR_Dublin@familyhistorymail.org
11 The Willows
Cabra East
Dublin, Dublin D11 N2X6
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tu 10am 1pm; W 10am-1pm; Th 10am-2pm,

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.