Qendër e programit FamilySearch

Szombathely Hungary FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

HU_Szombathely@familyhistorymail.org
Szent Imre Herceg 86 A
Szombathely, Vas 9700
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Nincs állandó nyitvatartási id?, id?pont egyeztetés emailben lehetséges: HU_Szombathely@familyhistorymail.org

Shërbimet

  • Spoken Languages: Hungarian

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.