Qendër e programit FamilySearch

Érd Hungary FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

HU_Erd@familyhistorymail.org
Budai Útca 26
Érd, Pest 2030
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Magyar,English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.