Qendër e programit FamilySearch

Zadar Croatia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

HR_Zadar@familyhistorymail.org
Velebitska 6
23000
Zadar, Zagreb City 23000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesday 5-6.:30 pm on appointment. Please call 385 91 1971 003

Shërbimet

  • Spoken Languages: Croatian

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.