Qendër e programit FamilySearch

Tegucigalpa Honduras Toncontin FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

HN_TegucigalpaToncontin@familyhistorymail.org
Calle principal Frente a la
Colonia las Vegas
Comayaguela, Francisco Moraz·N
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Horarios :En el de la Vega Martes y Jueves de 3:00 pm a 8:30 pm ,Miercoles 9:00 am a 11:00 am y de 3:00pm a 5:00 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.