Qendër e programit FamilySearch

Reims France FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FR_Reims@familyhistorymail.org
5, Rue Bazin
Reims, Champagne-Ardenne 51100
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Pour consulter les horaires d’ouverture et autres détails sur le centre, voir 'Site internet' ou nous contacter par email à : Fr_Reims@ldsmail.net

Shërbimet

  • Spoken Languages: French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.