Qendër e programit FamilySearch

Pau France FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FR_Pau@familyhistorymail.org
47 Rue Clément Ader
Pau, Aquitaine 64000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Pour consulter les horaires d’ouverture et autres détails sur le centre, voir 'Site internet' ou nous contacter par email à : FR_Pau@familyhistorymail.org

Shërbimet

  • Spoken Languages: French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.