Qendër e programit FamilySearch

Paris France Temple FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

2091356@ChurchofJesusChrist.org
46, Boulevard Saint Antoine
Le Chesnay, Ile-De-France 78150
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.