Qendër e programit FamilySearch

Suva Fiji North FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

suvanorthfamilysearch@gmail.com
2-20 Lakeba St
Suva, Central
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

If you would like an appointment outside of these hours, please contact us.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Vosa vakaviti
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Microfilm reader
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.