Qendër e programit FamilySearch

Helsinki Finland Temple FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FI_Helsinkitemple@familyhistorymail.org
Leppäsillantie 3
Espoo, Uusimaa 02620
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sopimuksen mukaan By appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: Suomi,Русский,English,Svenska
  • Computers
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.