Qendër e programit FamilySearch

Quito Ecuador La Ofelia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

EC_QuitoLaOfelia@familyhistorymail.org
AV. JORGE PEREZ CONCHA 4001 Y AV. LOS CEREZOS ESQUINA
Quito, Pichincha
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Jueves 16:00 a 19:30

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.