Qendër e programit FamilySearch

Quevedo Ecuador South FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

EC_QuevedoSur@familyhistorymail.org
avenida Walter Andrade Frente Al Hospital
diagonal al Hospital de Quevedo
Quevedo, Los Rios
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Domingos 4:30pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.