Qendër e programit FamilySearch

Frederikshavn Denmark FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

DK_Frederikshavn@familyhistorymail.org
Nils Juelsvej 51
Frederikshavn, 9900
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T, O og To 1530-2100

Shërbimet

  • Spoken Languages: Danish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.