Qendër e programit FamilySearch

Katoka Democratic Republic of the Congo FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CD_Katoka@familyhistorymail.org
Av de la Revolution
Q Pokola, Commune Katoka
Kananga, Kasai Occidental
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.