Qendër e programit FamilySearch

Stadthagen Germany FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

DEU_Stadthagen@familyhistorymail.org
Jahnstraße 19
Stadthagen, Niedersachsen 31655
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Mittwoch 13:00 bis 18:00 Uhr; vom 27.9.2017 bis 1.11.2017 geschlossen

Shërbimet

  • Spoken Languages: German

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.