Qendër e programit FamilySearch

Hannover Germany FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

DEU_Hannover@familyhistorymail.org
Hildesheimer Strasse 344
Hannover, Niedersachsen 30519
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

nach vorheriger Anmeldung per Email unter: deu_hannover@familyhistorymail.org

Shërbimet

  • Spoken Languages: German

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.