Qendër e programit FamilySearch

Hamburg Germany FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

DEU_Hamburg@familyhistorymail.org
Wartenau 20
Hamburg, Hamburg 22089
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wir sind in der Sommerpause. Am Mittwoch, den 4. September, geht es weiter Eine Anmeldung ist erforderlich. Am besten geht es über E-Mail. Regelmäßig nach Anmeldung geöffnet nur Mittwochs von 14:00 bis 18:00 Uhr.

Shërbimet

  • Spoken Languages: German

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.