Qendër e programit FamilySearch

Barranquilla Colombia El Carmen FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

COL_BarranquillaElCarmen@familyhistorymail.org
Cl. 51 #21B-32
Barranquilla, Atlántico
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes-Jueves 2pm a 9 pm; Sábados de 12m a 6pm; Domingos 3 pm a 8pm; Miércoles y Viernes ( con cita previa ); Los horarios de servicio del CHF sábados 8am a 4pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.