Qendër e programit FamilySearch

Concepcion San Pedro Chile FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CL_ConcepcionSanPedro@familyhistorymail.org
LOS PEUMOS 450
Villa San Pedro
San Pedro, Bio-Bio 9660000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.