Qendër e programit FamilySearch

Osorno Chile FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CL_Osorno@familyhistorymail.org
Manuel Antonio Matta 875
Monte Patria
Osorno, Los Lagos
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes y Miércoles 3:00-6:00 PM; Jueves 7:00-10:00 PM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.