Qendër e programit FamilySearch

Antofagasta Chile FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CL_Antofagasta@familyhistorymail.org
Avelino Contardo 987
Antofagasta, Antofagasta
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes a Domingo de 17:00hrs. a 20:00 hrs, algunos días se atiende hasta más tarde si es necesario

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.