Qendër e programit FamilySearch

Wetzikon Switzerland FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CH_Wetzikon@familyhistorymail.org
Wallenbachstrasse 29
Wetzikon, 8623
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Vetëm me Takim

Shërbimet

  • Spoken Languages: German

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.