Qendër e programit FamilySearch

Drummondville Quebec FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

QC_Drummondville@familyhistorymail.org
2255 Rue Raphaël-Nolet
Drummondville, QC J2C 6B1
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Français,English
  • Computers
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.