Qendër e programit FamilySearch

Belem Brazil Icoaraci FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

br_belemicoaraci@familyhistorymail.org
Ave Augusto Montenegro, 1310
Parque Guajará
Belem, Para 66645-001
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Ter; Qua; Qui; Sex; Sab e Dom de 19:00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.