Qendër e programit FamilySearch

Mauá Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BR_Maua@familyhistorymail.org
Rua Monteiro Lobato 114
VILA GUARANI
Mauá SP, Sao Paulo 09310-200
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Para agendar dia horário entrar em contato com Zenaide Passos no número (11) 95805-3667.

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.