Qendër e programit FamilySearch

São Sebastião Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BR_SaoSebastiao@familyhistorymail.org
Rua PlÌnio Passos, 100
JARDIM JAQUEIRA
Caraguatatuba, Sao Paulo 11674-230
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Domingo, 15h00 - 18h00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.