Qendër e programit FamilySearch

Jaragua do Sul Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BR_CHFJaraguaSC@familyhistorymail.org
RUA MAX WILHELM 289
Centro
Jaragua Do Sul, Santa Catarina 89256-000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Quintas-feiras 18:30 ás 21:00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.