Qendër e programit FamilySearch

Mossoró Brazil District FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

br_mossoro@familyhistorymail.org
Rua Rui Barbosa, 95
Centro
Mossoro, Rio Grande Do Norte 59600-230
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

domingo 16horas; domingo 19 horas

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.