Qendër e programit FamilySearch

Cascavel Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BR_Cascavel@familyhistorymail.org
Rua Pedro Ivo, 832
Regiao do Lago 1
Cascavel, Parana 85812-170
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sábados das 15:30 as 18:00 h e domingos( com horário marcado)

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.