Qendër e programit FamilySearch

Contagem Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

br_contagem@familyhistorymail.org
Rua Professor Pedro Coelho, 176
INCONFIDENTES
Contagem, Minas Gerais 32260-190
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Por agendamento durante a semana. Sábado das 14:00 as 20:00 horas.

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.