Qendër e programit FamilySearch

Belo Horizonte Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

br_belohorizonte@familyhistorymail.org
Rua Levindo Lopes, 214
Funcionarios
Belo Horizonte, Minas Gerais 30140-170
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Segunda 14 as 18 hs - Terça 19 as 21 hs - Quarta 14 as 21 Hs

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.