Qendër e programit FamilySearch

Goiânia Brazil North FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

br_goianianorte@familyhistorymail.org
AV CM-7 S/N
Jardim Nova Esperanca
Goiania, Goias 74463-210
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Ter e sext 18:00-21:00;Sab e Dom 16:00-19:00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.