Qendër e programit FamilySearch

Serra Brazil FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BR_Serra@familyhistorymail.org
Rua Alegre, 18
Valparaiso
Serra, Espirito Santo 29165-810
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Quarta-Feira - 19h; 20:30h

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.