Qendër e programit FamilySearch

Sofia Bulgaria FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BG_Sofia@familyhistorymail.org
Ul. Marin Drinov 21
Sofia, Sofiya 1504
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Bulgarian

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.