Qendër e programit FamilySearch

Warrnambool Australia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AU_Warrnambool@familyhistorymail.org
33-37 Donovans Road
Warrnambool, VIC 3280
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

by appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.