Qendër e programit FamilySearch

Coffs Harbour Australia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AU_CoffsHarbour@familyhistorymail.org
63 Perry Drive
Coffs Harbour, NSW 2450
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Thursday 2pm - 6pm. Other times by appointment.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.