Qendër e programit FamilySearch

Neumarkt Austria FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AT_Neumarkt@familyhistorymail.org
Bahnhofstraße 44
Neumarkt Am Wallersee, Salzburg 5202
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

ACHTUNG: Center für Familiengeschichte vorübergehend geschlossen - Fragen an info@e-roth.net

Shërbimet

  • Spoken Languages: German

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.