Qendër e programit FamilySearch

Dornbirn Austria FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AT_Dornbirn@familyhistorymail.org
Kehlerstrasse 23
Dornbirn, Vorarlberg 6850
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Termine nach vorheriger Tel. Anmeldung unter +43 650 9014565 oder schriftl. an u.simmerle@hotmail.com

Shërbimet

  • Spoken Languages: Deutsch,English
  • Computers
  • Local books or records

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.