Qendër e programit FamilySearch

Necochea Argentina FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ARG_Necochea@familyhistorymail.org
B7630DRS, Av. 59 1401-1485
Necochea, Buenos Aires 7630
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

6 days per week; De martes a domingo de 7hs. a 10hs. Y por las tardes a demanda

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.